Яка галас про цю нову Livebox?

Ми попросили деяких наших існуючих клієнтів і співробітників поділитися кількома цитатами або припущеннями щодо Livebox. Ось що їм треба було сказати:

Livebox - це революційна технологія для трансляції трансляцій Live 4k або HD Video через потужну потокову мережу доставки контенту Cloud. (Streaming -CDN).

Livebox - це масштабована мережа, яка пропонує кілька потокових мереж медіа. LiveBox з безліччю можливостей для різних бізнес-структур та його сумісність із усіма останніми програмними та апаратними засобами, доступними у всьому світі, дозволяє користувачам використовувати його як завгодно у своєму бізнесі.

Live Box Streaming Server довела свою ефективність у забезпеченні високоякісного потокового передавання навіть при тривожно низькій пропускній здатності завдяки своєму неперевершеному потоковому програмному забезпеченню, непереможній мережевій інфраструктурі та вбудованому інноваційному безконтактному програвачу безконтактного кодування.

Вона поставляється з різноманітними планами, щоб задовольнити всі кишені.

Чи є у вас поговорити про подію про IVB7 Livebox або інші продукти? Надішліть нам електронний лист на адресу enquiry@cdtech.in або зателефонуйте за номером 91-9789-9789-81, щоб отримати промо про IVB7, щоб бути представленими в нашому блозі.

Завжди продовжуйте відвідувати http://ivb7.com і http://ivb7.com/blog та оновлювати найновіші технології, пов'язані з трансляцією та трансляцією потокового відео.

Щасливі передачі людей!

Comments

Popular posts from this blog

How to Live Stream a 360-degree Source using Livebox?

How to Set Up the Livebox Internet Bonding Device?

How to Live Stream on Periscope through the Push Destination Option?